Tyrving – Friidrett

God Jul og Godt Nyttår

Kjære alle i Tyrving!

Jeg ønsker å takke alle utøvere, foreldre, tillitsvalgte, trenere og alle andre Tyrving-venner for deltakelse, innsats og støtte i 2023. Det har vært et ‘normalår’, uten store arrangementer fra vår side, og det begynner å bli lenge siden nedstegninger. Heldigvis.

Vi har nå etablert oss på Rud og Bærum Idrettspark sommer og vinter, og i ukedagene kryr det et kryr av unger og ungdommer. Det setter vi stor pris på, og vi håper også at enda flere vil være med på stevner neste år; det er ufarlig å konkurrere når den viktigste konkurrenten er deg selv . Tyrvinglekene er nesten tilbake på nivået vi hadde før pandemien, og er fortsatt Norges klart største og beste stevner. Vi ber dere derfor holde av 9-11 februar (link til Funksjonærepåmelding) og 14-16 juni, der vi trenger alle mann på dekk. Søndag 11 februar arrangerer vi også Nordenkampen, der Nordens beste utøvere møtes for å konkurrere. Alle som deltar på Tyrvinglekene som deltaker eller funksjonær får gratis adgang.

I administrasjonen startet Charlotte Lund Antonijevic som adminstrativ leder 1 september, og mange av dere har allerede sett hennes blide åsyn. Morten Jensen er tilbake fra pappapermisjon nå i desember, og aldri har Tyrving hatt så mye friidrettskompetanse ansatt. Det skal vi benytte oss av! Vemodig er det allikevel at Kirsten Larsen sluttet som daglig leder i Tyrving Idrettslag i september, etter 35 år i klubben! Men vi spør henne stadig om hjelp, klarer oss ikke helt uten.

Vi ser fram til et spennende 2024. Styret har oppdatert strategien som vi gjør hver høst, og vi trenger hjelp av dere alle for at klubben skal nå sin målsetning som å være beste friidrettsklubb i Norge for utøvere, trenere, ansatte, tillitsvalgte og foreldre.

Vi ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Med vennlig hilsen

Styret,

ved styreleder Sverre Alvik