Tyrving – Friidrett

Klubbrekorder i stav

Juni.

Offisielle resultatlister fra KM dag 2 er forsinka, og de foreløpige listene mangler bl.a. finaler på løp. Men det er noe vi kan ta allerede nå, og det er øvelsen stav der vi har fått rapport.

Vår gode utøver Amalie Iuel mista en klubbrekord i øvelsen, som Juni Gjertsen Barkbu tok over. Hun hadde trent stav kun en gang; en halvtime på torsdagen før stevnet, og da uten list. Men hun klarte 1,80 i andre forsøk, som er klubbrekord med 20 cm. I j12 ble Rebekka Tveitan — som hadde samme mengde trening — kretsmester på 1,70, og Helena Tørmo Kastelein tok seg av bronsen.

I g10 prøvde Brage Buseth Hammerstad seg i stav for aller første gang, og resultatet ble 1,30. Jammen ble det ikke klubbrekord! Da det ikke var registrert noe stavhopp i årsklassen tidligere. Fin debut, og hvorfor ikke nå prøve å jage rekorden på 2,05 i tolvårsklassen, som må være vår desidert eldste klubbrekord — satt i 1926!!!!

Rebekka.

Helena.

Vi hadde også stav på vårt eget stevne 18.september, dessverre uten noe gyldig resultat. Helge Steen-Johnsen satte årsbeste i klubben med 2,50 noe som faktisk kommer inn på lagserielaget.