Takk for støtten:

Tyrvings høstserie kule og spyd – med resultater

Det ble en riktig så fin høstkveld på Nadderud i går. I drøye 90 min var det full aktivitet på kulefeltet og i spydsvingen. Gledelig var det at så mange av våre yngre utøvere kastet seg med på stevnet. Og vi fikk sett riktig så mange talent og ikke minst kastiver blant alle oppmøtte. Mest elegant med spydet i går, ble Vilde Marsteinsredet fra Tyrving, J16, som kastet hele 40,90 med 500g-spydet. Herlig pers! Sterkest i kuleringen var nok Elisabeth Thon Rosvold fra Asker SK, J15, som støtte hele 12,69 med 3kg kula.

Resultater finner du HER


Tyrvings Høstserie avslutter med kaststevne på Nadderud stadion i morgen, 19.september, kl. 18.00. Øvelser er spyd og kule. Tidsskjema for stevnet er som følger:
18.00 Spyd jenter/damer/gutter/menn/veteran
19.00 kule jenter/damer/gutter/menn/veteran
Siden vi tar imot etteranmeldinger helt fram til øvelsesstart, kan det blir forskyvning i start av siste øvelse. Hvis det blir veldig mange etteranmeldinger, vil vi også vurdere om vi må dele opp i flere puljer.
Påmeldte funksjonærer og dommere bes om å være på plass senest 17.30.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar