Takk for støtten:

Resultater hoppstevne 8.11.17

Det ble igjen et artig stevne i Bærum Idrettspark onsdag 08.11.17. Lengde med og uten tilløp, pluss tresteg uten tilløp stod på programmet. Alle våre yngre medlemmer som var på trening denne kvelden var med i konkurransen, og for noen var det også første gang på et friidrettsstevne. Herlig å se at det rekrutteres, spesielt i noen klasser ser vi stort oppmøte på treninger. I G12 var 18 Tyrvinggutter med i lengde uten tilløp, denne kvelden. Klubbrekorder ble det også. Hedvig Kallåk J13 slo til med tre klubbrekorder da hun hoppet fine 4,66 i lengde, 2,49 i lengde uten tilløp og 6,52 i tresteg uten tilløp. Lucas Avestruz fikk til et knallhopp da strekte seg til 4,46 i lengde og tangerte da klubbrekorden i G11. Even Eidsten hoppet 6,08 i tresteg uten tilløp og også han er er nå klubbrekordinnehaver i G12. Resultater til stevne finner du Her

På førstkommende torsdag 16.november er det duket for Klubbkveld for de mellom 10-15 år i Bærum Idrettspark. Da skal vi kose oss med mat og drikke, dele ut diplomer til nye klubbrekordinnehavere og ellers bli bedre kjent. Foreldre får muligheten til å delta på foreldremøte i forkant. Program, kl 1800: foreldremøte, kl 1900: klubbkveld. Bli med og meld dere på Her

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar