Takk for støtten:

Regler for dekning av startkontingenter

En ny og spennende konkurransesesong er rett rundt hjørnet. Tyrvings friidrettsgruppe ønsker at den store tilstrømningen av utøvere også skal gjenspeile seg i stevnedeltakelse. Vi oppmuntrer derfor kontinuerlig utøverne til å delta, enten det er for å sette nye «perser» eller for å tilfredsstille andre målsettinger. Midt oppe i alt dette positive har vi en utfordring.

Deltakelse i stevner er for utøvere som har betalt treningsavgift og trener med Tyrving. Dette koster vanligvis om lag 100 kr pr. øvelse. For etterranmeldinger er startkontingenten svært ofte det dobbelte pr. øvelse. Friidrettsgruppen har de siste årene betalt i størrelsesorden kr 400.000 i påmeldingsavgifter. Dette beløpet utgjør en veldig stor andel av samlede innbetalte treningsavgifter.

Utfordringen vår er at en god del av totalbeløpet er betaling for øvelser der utøverne ikke stiller opp. Det kan selvfølgelig være mange årsaker til dette, men som klubb er vi nå nødt til å skjerpe rutinene våre i et forsøk på å få ned unødvendige kostnader. Disse pengene vil vi heller bruke på andre gode formål for utøverne våre.

Vi fortsetter derfor med reglene som vi innførte for noen år siden:
1. Utøver må selv melde seg på stevnet innen fristens utløp via Min Idrett. Da slipper man ekstra kostnader – og arbeid – i forbindelse med etteranmelding. Ved etteranmelding må utøvere betale etteranmeldingsgebyret selv.
2. Ved sykdomsforfall/skade som inntreffer før stevnestart, send en mail til friidrett@tyrving.no Hvis det ikke gjøres, anses det som «ikke-møtt» når utøver ikke stiller til start, og utøver må derfor betale startkontingent selv.
3. Øvelseskollisjoner der arrangøren ikke er villig til å være fleksibel, er noe utøver ikke kan belastes/være ansvarlig for, og det vil derfor ikke medføre kostnad for utøver.

Tyrving-kontoret vil sende faktura for etteranmelding og «no-show».

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar