Takk for støtten:

Dommer- og funksjonæroppsett

Nå nærmer det seg årets store friidrettsfest på Nadderud stadion: Oslo Sportslager Tyrvinglekene – og kabalen med dommer- og funksjonæroppsettet er på det nærmeste klar. Siste versjon – – oppdatert 14. juni kl. 0900 – er ser man ved å klikke på denne linken: Dommer og funksjonæroppsett

Søk på navnet ditt slik at du er sikker på å få med deg korrekt tidspunkt for fremmøte. Noen har flere oppgaver både i løpet av en dag og i løpet av helgen. Tidspunkt for fremmøte ser man for de aller fleste av funksjonene.

Alle dommere og funksjonærer må melde seg hos dommer/funksjonæransvarlig i det store teltet som står i svingen ved spydtilløpet – til de oppsatte tidene.  Der vil det bli utdelt arrangør-t-skjorte, samt lapper for bespisning.

Som vi alle ser av dommer- og funksjonæroppsettet er det veldig mange personer som trengs for å avvikle et stort friidrettsstevne. Takk for at DU er en av dem som vil være med på å gjøre dette Tyrvnglekene til en stor opplevelse for norsk friidrettsungdom!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar