Tyrving – Friidrett

UM dag 2

Lørdag fortsatt UM i Ulsteinvik., med mange gode innsatser og resultater.

Jenter 15år:

Først ute var Mia Laache-Nygaard og Lina Svarlien i lengde, Mia hoppet seg til nytt sesong beste med 4,32m, kun noen få cm fra en finaleplass. Lina tok seg videre til finalen, og fikk til et flott hopp på hele 5,15m som rakte til gull.

Jenter 16år:

Linnea Låhne som har vist fine takter i denne sesong, stilte til start på 800m. Her var det lagt opp til en tett finale. 4 jenter lå i en klynge inntil 600m, heretter bestemte Linnea seg for å ta sagen i egen hånd, og løp fra resten av felten og vant i flott stil og ny stor personlig rekord på 2.16,93s.

Jenter 17år:

Her stilte Eline Folvik på 60m, og løp seg til en flott personlig rekord på 8,32s.

Kvinner U20år:

Hedvig Kallåk stilte til start i høyde som favoritt, og levde flott opp til denne verdighet og vant konkurransen sikker med 1,70m.

Gutter 16år:

Markus Le Fjeld løp seg i går til semifinalen, hvor han i dag i sikker stil sikret seg en plass i finalen. I finalen løp Markus chansen sin da forhåndsfavoritten skadet seg 20m innen målstreken. Markus kunne da tilføye enda en gullmedalje til den etterhånden store samlingen sin. Tiden ble flotte 7,13s.

Mellom semifinalen og finalen var Markus en tur forbi lengdegropen, hvor han i en meget tett konkurranse kunne trekke seg ut som seierherre, med et vinner hopp på 6,15m. Klubbkameraten Martin Hoff Gjørvad imponerte igjen med å sikre seg en meget overraskende bronsemedalje med 6,05m, som er flott ny pers til Martin. Dette var blot Martin sin 2. lengdekonkurranse siden han startet på friidrett for 2 måneder siden. Imponerende!!

Gutter 17år:

Benjamin Carlsen-Brown og Axel Mjør stilte til start på 60m. Her løp Benjamin på 7,46s, Axel løp 7,31s, som skaffede han videre til finalen. I finalen løp Axel på 7,33s som sikrede han en flott 8. plass.

Eirik Alvik hadde bestemt seg for å løpe chansen sin på 800m. Og det gjorde han til fulle. Eirik gav alt og kom i mål i en ny flott personlig rekord, som nå er så bra som 1.58,82s, dette rakte til en fornem 4. plass.

Menn U20år:

Thomas Skalstad-Aaker, Teodor Miller og Sigmund Le Fjeld stilte alle til start på 60m lørdag morgen. Her sikrede Thomas og Sigmund seg videre deltagelse ved å løpe på 7,57s og 7,34s. Teodor kjempet bravt og kom i mål i tiden 7,81s.

I semifinalen løp Thomas inn på 7,40s som er en flott sesong beste. Thomas er flott på vei tilbake etter en skade. Veldig gledelig. Sigmund løp seg flott til finalen med 7,26s.

I finalen ble det til en super flott 7. plass i en meget sterk gruppe. Tiden ble 7,32s.

Lewis Kjemhus stilte til start på 800m. Her viste Lewis flott fight og løp seg til en flott ny personlig rekord og sølvmedalje i tiden 1.59,39s.

Lørdagen høst til Tyrving ble sammenlagt til 5 gull, 1 sølv og 1 bronsemedalje. Flott innsats og god stemning blant Tyrvings sine ungdommer. Vi gleder oss til dag 3 søndag 😊