Takk for støtten:

Elin slutter som daglig leder

Elin Marvik slutter som daglig leder i Tyrvings friidrettsgruppe etter fem år i stillingen.

 -Elin har gjort en viktig jobb for oss i mange år – og vi har mye å takke henne for, sier styreleder Sverre Alvik i Tyrving friidrett.  Elin fratrer som daglig leder i Tyrvings friidrettsgruppe 30. april. I en midlertidig periode fram til ny daglig leder er på plass vil Kirsten Larsen ta oppgavene etter Elin. Kirsten er i dag daglig leder i Tyrving IL – og kjenner klubben bedre enn de aller fleste.

-I en stor klubb er det mye som skjer, og Elin har vært et samlende midtpunkt for friidrettsgruppa vår. Vi i Tyrving setter stor pris på den jobben hun har gjort. Spesielt vil jeg fremheve rollen mot barn og unge, og arbeidet med allidretten, sier Sverre Alvik.  -Samtidig vil vi ønske Elin all lykke i nye arbeidsoppgaver utenfor Tyrving, sier Alvik.

Elin Marvik var trener i Tyrving før hun startet som daglig leder for fem år siden.  -Jeg har blitt kjent med masse flotte ressurspersoner i Tyrving i de fleste aldersgrupper – og jeg har hatt mange spennende arbeidsoppgaver. Jeg vil takke for meg – og for tiden i Tyrving. Ja, jeg regner med at jeg kommer til å holde kontakten med mange av dere, sier Elin Marvik.  -Det er en tid for alt. Nå tar jeg med meg erfaringen fra Tyrving – også satser jeg på videre utvikling i ny jobb etter hvert, sier Elin.  Elin skal nå bruke tiden fremover til å vurdere hva som blir neste stopp hva jobb angår.  -Det får tiden vise. Det blir nok en litt roligere vår i disse korona-tider – og mye tid sammen med familien. Så regner jeg med at det blir full jobb, et eller annet sted, etter sommeren, sier Elin Marvik.

Stengt for kommentarer.