Tyrving – Friidrett

Lagserien er snart slutt

Vi siterer litt fra friidrett.no hvor hedersmannen Bjørge Pedersen gjør en god jobb for å skape blest om denne gøyale konkurransen: 1.divisjon kvinner: (her ligger Tyrving i dag på 3. plass)

Tjalve vinner trolig nok en gang kvinneserien, selv om de mangler to øvelser. Av lagene rett bak er det kun BUL som ikke har dekket opp alle øvelsene

Vi bør ikke bekymre oss for lagene bak først og fremst, men vi kan se framover. Laget vårt har nå 21455 poeng. En feil har gitt Aurora for få poeng, så vi har egentlig 21486 poeng. Hvis — for eksempel — Kristin kunne kaste slegge. Hun har en pers på 52,82. Det er flere år siden, men la oss ta et tall ut av lufta og si at hun kastet 47 meter. Da ville vi plutselig ha 21682 poeng og gå forbi BFG Fana — med 1 poeng! (Malin ville også gå ned på b-laget, som ville hjelpe dem veldig — ja, det kunne sikre opprykk for b-laget fra 3. til 2. divisjon.) Det er mulig å tenke seg også andre scenario enn dette med slegge. Det er f.eks. mulighet til å sanke poeng i vårt stevne i stille sprang på onsdag, om 6 dager. Vi får trolig med vår toppsprinter Heidi Hessan Næss på dette stevnet, hva med DEG?

1.divisjon menn:

Eneste plasseringsmessige endring er at Tyrving har gått for Norna-Salhus.

3. divisjon kvinner:

Det skiller kun 8 poeng mellom Modum på siste opprykksplass og Moss på plassen bak. Det skal ikke store innsatsen til for å forbedre seg med 8 poeng. Det er også en haug en lag lenger bak som alle mangler én eller flere øvelser. For disse handler det i grunn kun om å få den eller de øvelsene på plass. For eksempel vil Fagernes gå klart forbi både Modum og Moss om noen løper 400m eller 100m hekk. Det samme gjelder BFG Fana 2. lag og kanskje også Tyrving 2. lag.