Takk for støtten:

Comeback og spennende debut på hoppstevnet?

I dag, onsdag 26. oktober, har vi stevne på Kadettangen. Øvelsene er høyde uten tilløp og lengde uten tilløp. Jeg kan avsløre at jeg selv kommer til å være med. Men vil ikke avsløre for mye angående comebacket eller den spennende debuten. Vi selger ikke gymmatta før gymmatte-bjørnen er skutt, som det heter (?). Men vi håper på flotte resultater. Bli med å hoppe selv, da vel, så får du se.

Vi tar også med et nostalgibilde fra Kadettangen, januar 2004. En veldig god utøver hopper på den veldig dårlige matta vi nå er kvitt! (PS. Blant de voksne på bildet skulle to stk seinere bli ledere i Tyrving, den tredje bli leder i kretsen, og den fjerdes sønn også bli leder i kretsen … kanskje du også blir en framtidig leder hvis du møter opp på Kadettangen :)

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar