Tyrving – Friidrett

Kirsten Larsen 60 år

Kirsten Larsen jubilerer i dag!

Hun har vært daglig leder i Tyrving siden 1987. Utrolig lenge, og det er ikke tilfeldig at Tyrving har villet beholde henne så lenge. Høy kvalitet preger arbeidsoppgavene hun utfører.

Kirsten er der det skjer. Her sammen med Einar for å sikre Jobzone som fornyet sponsor.

Ja, også Norge som friidrettsland burde merke seg Kirstens innsats som innsats som uvurderlig. Jeg tenker da på hennes rolle som drivkraft og administrator av Tyrvinglekene i en årrekke, et stevne som har blitt et flaggskip for friidretts-Norge. Sammen med Bislett Games som viser oss de største stjernene, er Tyrvinglekene det beste utstillingsvinduet for bredden i norsk friidrett.

Noen av spørsmålene som Kirsten er involvert i, i forbindelse med lekene: Hvordan fikser vi overnatting? Er det tomt for en eller annen vare på stadion? Er parkeringsskilt satt ut? Og hvem fikser nå egentlig å legge startnumrene i konvolutter? De frivillige som må til for å arrangere stevnet, hadde i stor grad stilt på bar bakke, hadde det ikke vært for Kirstens rolle som stevnets ryggrad og kontinuitetsbærer. Dette inkluderer de mange dyktige kvinnene Kirsten har lært opp.

Ja, for så vidt jeg kjenner til finner vi en hovedvekt av kvinner blant dem som har flest «årsverk» i det meget sterke teamet bak Tyrvinglek-arrangementet.

I begynnelsen hadde Kirsten og ektemannen Jon (selv en dyktig langdistanseløper) med barn i Tyrving, men det er godt og vel et dusin år siden. De fleste støttespillere gir seg når barna gir seg, men Kirsten stiller opp på såvel småstevner i hopp uten tilløp med 5-10 deltakere som på nasjonale og internasjonale stevner og mesterskap. Hun er kvalifisert friidrettsdommer, og for Akershus friidrettskrets har hun vært regnskapsfører i flere år.

Legg til at hun visstnok også er tidligere speiderleder, og vi ender i høyeste grad opp med en beskrivelse av denne sørlendingen med dansk pass som dyktig og allsidig!

Et lite stykke Danmark i Bærum. (Her: øya «Danmark» ved Sandvika)