Tyrving – Friidrett

FØRJULSALG – EN 19-ÅRIG TYRVING-TRADISJON!

Friidrettsgruppen i Tyrving holder fast ved tradisjonene og for 19. året på rad er det tid for førjulssalg. Som de siste årene blir det kakebokser som skal selges.  Alle skal jo ha kaker til jul, så vi regner med at det blir en lett salgsartikkel. Utsalgspris pr. kakeboks er kr 50. Det er mulig å velge mellom 5 forskjellige sorter: Doble sjokoladeflarn, pepperkakehjerter, sjokoladeboller, punsjboller og karameller.  Se mer om de forskjellige typene nederst i artikkelen.

Opplegget er som tidligere år:

Hver utøver skal selge minimum 15 kakebokser.  Det er ennå en stund igjen til jul, men det kan være lurt å være tidlig ute for å ta opp bestillinger hos familie, naboer og venner. Det er sikkert mange som ønsker å slippe kakebaking før jul!

Vi bestiller bokser i de fem ovennevnte kaketypene.  Dersom du vil være sikker på å få den sammensetningen som du ønsker, må du sende en mail om det til kirsten@tyrving.no innen 5. nov. med spesifisering av antall av de forskjellige typene kakebokser.

Dersom det er flere enn en utøver i en familie, må familien selge:

  • Ved to utøvere: Totalt 24 kakebokser.
  • Ved tre eller flere utøvere: Totalt 30 kakebokser.

For de av dere som har lyst til å selge flere enn de ovennevnte enhetene, er det muligheter til å tjene noen kroner, i og med at du selv får kr 10 pr. kakeboks som du selger utover det obligatoriske antallet. Det er viktig at du gir beskjed snarest og senest innen 5. nov. – på mail til kirsten@tyrving.no om hvor mye ekstra du ønsker å selge.

Dersom du ikke har anledning – eller lyst – til å selge kakebokser, kan du betale kr 500. På den måten slipper du salget, men bidrar likevel med midler til Tyrvings aktiviteter. Dersom du ønsker å betale og ikke selge, må det betales innen 5.nov., slik at vi ikke bestiller for mye. Tyrvings kontonr. er 9235.17.25747. Ellers er det betaling ved henting av kakeboksene.

Dersom det er flere enn en utøver i en familie, må familien – dersom man ikke vil selge kakebokser – betale:

  • Ved to utøvere: Totalt kr 800.
  • Ved tre eller flere utøvere: Totalt kr 1000.

UTLEVERING AV KAKEBOKSENE SKJER DENNE GANG FRA BÆRUM IDRETTSPARK TIL FØLGENDE TIDER:

  • Torsdag 14. nov. fra kl. 18-19.
  • Fredag 15. nov. fra kl. 18-19.
  • Lørdag 16. nov. fra kl. 10-12.

Selvsagt vil det bli mulighet til å smake på de fem sortene.

Tyrving-butikken – i Bærum Idrettspark – vil være åpen torsdag 14. og lørdag 16. nov – på de samme tidene som nevnt over. Vi kommer tilbake med gode førjuls-tilbud.

 

Karameller

Lillebrors Beste Karamellblanding består av både engelske karameller og fruktkarameller. Hver boks inneholder en velsmakende blanding av de beste karamellene: Melkesjokolade, mintsjokolade, lakris, milky splitz, sitron, saltlakris, appelsin og jordbær.

Doble sjokoladeflarn

Mormors Doble Sjokoladeflarn er deilige havreflarn fylt med sjokolade – en smaksopplevelse. Kakene ligger i en forseglet boks og leveres nybakte.

Punsjboller

Pappas Punsjboller er sjokoladeovertrukne lekkerbiter med sjokoladestrø. Punsjbollene ligger i en forseglet boks.

Sjokoladeboller

Mammas Sjokoladeboller er gode kaker med sjokoladetrekk. De deilige sjokoladebollene er rullet i kokos. Sjokoladebollene ligger i en forseglet boks.

Pepperkakehjerter

Nissemors Pepperkakehjerter er tradisjonelle hjerteformede pepperkaker. Hvert velsmakende pepperkakehjerte har et lite hull og kan henges opp som juledekorasjon. Kakene ligger i en forseglet boks.